Nieuw! Omheining / terras in houtcomposiet 

Duofuse houtcomposiet is samengesteld uit een mix van houtmeel en kunststof.  Hierdoor heeft het de warmte en de look van hardhout in combinatie met de voordelen van kunststof. Dit duurzame materiaal is milieu- en onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in een traditionele houtkleur en in moderne grijstinten. Het uitgebreide tuinassortiment omvat terrasplanken in verschillende afmetingen, kleuren en dessins om uw terrasvloer een mooi uitzicht en een aangenaam comfort te geven. Om uw tuin of terras af te scheiden, kan er gekozen worden voor verschillende afsluitingen die allen modulair en onderling combineerbaar zijn.  Het tand en groef systeem geeft uw tuin een strakke egale look.  De lamellenafsluiting daarentegen is een modernere afsluiting met een aangenaam lijnenspel.  De open omheining laat u toe om afgesloten te zijn en toch het open gevoel te bewaren.   Voordelen van houtcomposiet: – Rot niet en splintert niet – Niet glad, geborsteld oppervlak: voor een maximaal comfort en een natuurlijke uitstraling – Makkelijk te plaatsen en te onderhouden: er is geen nabehandeling nodig met oliën, schadelijke beschermingsmiddelen,… – Geringe verkleuring in begin tot het bekomen van een natuurlijke tint: na enkele dagen zal het product lichtjes beginnen te verkleuren.  Dit is een tijdelijk en natuurlijk proces waarbij na het uitlopen van de ligninestof terug het oorspronkelijke kleur bekomen wordt. – Milieuvriendelijk en recycleerbaar: houtcomposiet is een duurzaam en ecologisch alternatief voor hardhout.  Het is gemaakt van een mengeling van houtmeel en PVC.

 

De lente in met KARAAT

De eerste lentedagen wakkeren het buitengevoel in ons aan. Het uitgelezen moment om onze tuin en oprit te vernieuwen of te verfraaien… Neem een kijkje in Karaat .

Nieuw in ons gamma: Ierse Blauwsteen

De Ierse Blauwsteen is verkrijgbaar in bijzonder egale uitvoeringen. De blauwsteen is in alle weersomstandigheden slijtvast, bestand tegen vervuiling, vorst en strooizout. Beschikbaar in verschillende formaten en verschillende afwerkingen.

Belangrijk om weten!

Renovatie: Btw-tarief 6%

Vanaf 01/01/2016 moet een privéwoning 10 jaar in gebruik zijn ipv 5 jaar. Geplande renovatiewerken aan woningen in gebruik genomen tussen 2006 en 2010 dienen nog dit jaar te gebeuren!