Ervaar de warmte en natuurlijke schoonheid van hout in uw tuin!  Samen met u gaan we op zoek naar de ideale tuinconstructie volgens uw budget! Al onze  realistaties worden door ons uitgewerkt, geplaatst en afgewerkt tot in de details.  Alles wordt op maat gemaakt met de beste materialen.

Speciale houtconstructies

(o.a. overkappingen, poolhouse, wandkasten, schuifwanden, wanden op maat)

Een tuinhuis in cottagestijl, met een wolfskap, een ultra modern tuinhuis zonder dakrand, met aluminium randprofiel en een zinken afvoer, een lounge ruimte, een poolhouse, een tuinhuis niet zichtbaar achter een cederen wand, een cottage tuinhuis met oversteek vooraan…  Ook deze speciale modellen kunnen door ons vervaardigd worden.

De nieuwste soorten toepassingen voor houten constructies:

Free Willy (ceder/padouk) Het oppervlak wordt bezet met geschaafde kepers op vaste afstanden van elkaar gemonteerd met verborgen bevestigingen op een kaderwerk.  Dit is een open systeem, m.a.w. regen en vochtigheid hebben direct contact met het dampscherm dat zich achter de kepers bevinden.

Thermowood Is zeer geschikt voor buitentoepassingen dankzij een sterke duurzaamheid tegen verval, en voor veeleisende weersomstandigheden. Thermowood is dennenhout dat een thermische behandeling heeft gekregen.  Zo verandert de structuur van het hout, en maakt het een meer stabiel hout.  Door deze behandeling wordt het even duurzaam als tropisch hardhout.

Eternit sidings cedral Eternit sidings cedral zijn kant en klare vezelcement gevelstroken met een fraaie houtnerfstructuur, duurzaam en weersbestendig. De gevelstroken worden bevestigd op een houten draagconstructie.  De stroken kunnen horizontaal of verticaal worden aangebracht.

Trespa Trespa is een massieve, compacte plaat die speciaal geproduceerd wordt voor buitentoepassingen.  Ze is opgebouwd uit houtvezels of papier, met daaraan een op fenolhars gebaseerd bindmiddel toegevoegd. Trespa-platen worden gemaakt onder hoge druk en hoge temperatuur houtvezels of geïmpregneerd papier en hars samen te persen.  Door aan het oppervlak gekleurde pigmenten toe te voegen zijn de meest uiteenlopende kleuren mogelijk. Doordat het oppervlak van een Trespa-plaat een dichte toplaag heeft, is het vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden.