Bekleding voor draadafsluitingen

Vaak kiest men ervoor om de draadafsluiting op te vullen zodat omstaanders niet op het domein kunnen binnenkijken.  Wij bieden hiervoor een aantal oplossingen aan, met elk hun unieke eigenschappen en esthetische waarden.

Kunsthaag: (Canada Super)

Indien men voor een natuurlijke look kiest die makkelijk in onderhoud is.

Voordelen:  Privacy op maat; UV-bestendig en onderhoudsvrij; klaar om snel te plaatsen; realistische look

Ericamatten:

Ericamatten of heidematten zorgen op een natuurlijke wijze voor uw privacy.  Ze zijn bestendig tegen weer en wind.  Gemaakt van jonge heidetakjes die onderling verbonden zijn met verzinkte ijzerdraad.

Zichtdoek:

Maakt uw omheining 100 % zichtdicht.  Keuze tussen zwart of groen.

Lamellen / PVC-strips:

Voor iedere tuinafsluiting met gaas of panelen bestaan er tuinlamellen op maat.  Voor een perfect resultaat moet u dus vooraf goed nagaan over welk type afsluiting u beschikt.

Voordelen: Duurzame kwaliteit gegarandeerd, geen nieuwsgierige blikken meer, kan gemakkelijk zelf geplaatst worden, onderhoudsvriendelijk.

Colorado woodlook strips

De Colorado Woodlook strips zijn geschikt voor ruitvormige en rechthoekige draadafsluitingen, en vormen de oplossing voor de dubbeldraad-panelen.  Ze passen in elke afsluiting met een maaswijdte van 5cm en laten heel creatieve en elegante oplossingen toe.

Beschikbaar in 5 kleuren: zwart, bruin, pastel grijs, pastel groen, antraciet, donkergroen

Nevada super

De dubbelwandige Nevada Super lamellen verschaffen niet alleen visuele privacy, maar schermen ook de wind af en dempen het straatlawaai.  Om in alle rust van uw tuin te genieten.  Nevada Super is geschikt voor panelen met een maasbreedte van 50mm.  Let echter ook op het neusprofiel, waarvan 3 versies bestaan.

Beschikbaar in 4 kleuren: quartz, bambou, groen, antraciet

Hercula super

De dubbelwandige Hercula Super-lamellen verschaffen niet alleen visuele privacy, maar schermen ook de wind af en dempen het straatlawaai.  Om in alle rust van uw tuin te genieten.  Hercula Super is geschikt voor panelen met een maasbreedte van 55mm.  Let echter ook op het neusprofiel, waarvan er 3 versies bestaan.

Beschikbaar in 4 kleuren: quartz, bambou, groen, antraciet

Louisiana

De Louisiana lamellen weeft u gewoon tussen de rechthoekige mazen.  Daarna bindt u ze vast met de gesp in het daartoe voorziene gaatje.  Optioneel kan u ze afwerken met het Louisiana topprofiel voor een piekfijn resultaat.

Beschikbaar in 4 kleuren: quartz, bambou, groen, antraciet

Florida

De Florida-lamellen zijn speciaal voorzien voor ruitvormige draadafsluitingen en vormen sinds jaar en dag de praktische en snelle manier om privacy in uw tuin te creëren.

Beschikbaar in 4 kleuren: quartz, bambou, groen, antraciet