Houten speeltoestellen voor de tuin

Grote speelwaarde

Bij elk toestel wordt geprobeerd om de grootst mogelijke speelwaarde aan te bieden.  Zo kan vb. een klimmuur, touwladder, klimtouw, ladder, trap of een glijstang gecombineerd worden in één toestel.

Lange duurzaamheid

Het hout wordt eerst onbehandeld afgekort en pas daarna onder druk geïmpregneerd.  Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk.

Uitstekende kwaliteit

Het hout van alle gezaagde palen en planken wordt eerst gedroogd en pas nadien verwerkt.  Alleen op deze manier wordt effectief vermeden dat het hout achteraf kromtrekt.  Palen en planken zijn zeer stevig en mooi glad geschaafd.

Eenvoudige plaatsing

De speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze niet ingegraven hoeven te worden, maar toch voldoende stabiel zijn.  U hoeft dus geen putten te graven in uw grasperk en met beton op te vullen.  De grondankers volstaan om uw speeltoestel stevig te verankeren.

Goede afwerking

Scherpe hoeken worden afgeschuind, ruwe plekken worden bijgeschuurd.  Door het gebruik van gedroogd hout worden splinters tot een minimum herleid.  Uitstekende bouten en schroeven worden afgeschermd met een kunststof afdekkap.

Alle speeltoestellen beantwoorden aan de Europese veiligheidsnormen EN71-8.