Houten omheining

Steeds vaker kiest men voor een houten omheining.
Men heeft de keuze tussen houten palen of betonnen palen of de nieuwste trend zijn aluminium palen,
Een betonplaat zal voorkomen dat het hout onderaan verrot door contact met de grond.

Onze basiswindschermen zijn in rood noordse den geïmpregneerd en zijn inox-gevezen.  Deze schermen zijn een stijlvolle natuurlijke afscheiding die de privacy 100% waarborgen en vergen geen onderhoud.

Men kan ook kiezen voor massiefhout 28mm dik.  Dit zijn massiefplanken met tand en groef die op elkaar geplaatst worden.

Rood Noords den is bijzonder geschikt om te impregneren.  Impregnatie is een verduurzamingsproces waardoor het hout beschermd wordt tegen verrotting en insecten.  Het verduurzamingsproces wordt samen met het hout onder druk gebracht in een cylindrische ketel totdat het hout volledig verzadigd is.

Er is keuze uit een groot assortiment standaardmodellen (180x180cm). Indien dit niet aan uw eisen zou voldoen, kunnen de schermen ook op maat gemaakt worden.

Basiswindschermen:

Speciale realisaties: wanden in den- of hardhout

Windschermen in hardhout:

Hardhouten wanden zijn kwaliteitsvol en een modern alternatief voor wie op zoek is naar een stijlvolle, gesloten afscheiding.

Moderne schermen:

Leilinden:

Leibomen zijn gewone bomen die men na het planten in een bepaalde vorm gaat leiden.  Om inkijk te beperken of om een tuin af te bakenen kan men leibomen snoeien in een vlak.